WAY TO PLAY vzw

Voetbalschool - techniektrainingen

Techniektrainingen WTP Indoor speed & agility (after-season)

Werking

Reeds jaren is onze voetbalschool gespecialiseerd in het aanleren van technische opties, hetgeen zonder twijfel leidt naar meer creativiteit, rust aan de bal, zelfvertrouwen en plezier in voetbal voor elk kind. Naast deze techniektrainingen, waarin de nadruk wordt gelegd op details in de uitvoering van nieuwe bewegingen, is het tijd om onze techniekopleiding nog uit te breiden met als doel om een nog ruimer aanbod te creëren. Deze trainingen zijn een ideale aanvulling op de cyclussen.

 

WTP Indoor speed & agility is een nieuw concept van techniektrainingen, waar de handelingssnelheid en coördinatie van elk individu centraal staan. Een totaal andere aanpak om de snelheid van denken en handelen tegelijkertijd te bevorderen. Deze 2 belangrijke factoren moeten allebei met elkaar in harmonie zijn, aangezien beiden niet zonder elkaar kunnen. Sommige spelers zien vaak de oplossing wel maar hebben niet het vereiste voetenwerk om er een gevolg aan te geven. Anderen hebben dan weer wel de techniek maar zien de oplossing niet. Vandaar het belang van deze zeer individuele trainingen.

Dit innovatieve indoor-project staat onder leiding van onze hoofdcoördinator, Alain Van Mieghem. Om de hoogste kwaliteit te vrijwaren wordt er getraind in kleine groepjes van maximum 6 spelers. De groepjes worden samengesteld per niveau en er wordt geprobeerd om groepen van 6 samen te stellen om zo de kosten per persoon te drukken. Indien te weinig spelers van hetzelfde niveau zich hiervoor aanmelden zal de groep vanzelfsprekend kleiner zijn, waardoor de kosten ook hoger liggen.

Opgelet: Het gaat hier om after-season trainingen. Tijdens het jaar worden deze trainingen dus niet gegeven. De plaatsen voor deze trainingen zijn zeer beperkt dus snel inschrijven is de boodschap

Bekijk ook onze WTP Indoor locatie en het inschrijvingsgeld.

Schrijf je nu in