WAY TO PLAY vzw

Voetbalschool - techniektrainingen

Techniektrainingen WTP Professional: geboortejaar 2011-2014

Werking

Het aanleren van voetbaltechniek gebeurt in verschillende stappen. Om een kwalitatieve, technische voetbalopleiding te kunnen garanderen is het dan ook van cruciaal belang dat jeugdspelers deze fasen chronologisch en met de juiste ondersteuning kunnen doorlopen. Speciaal hiervoor creëerde onze voetbalschool het trainingssysteem van WTP Professional.

Elk jaar bieden we 2 sessies van 12 voetbaltrainingen aan, die telkens 1 uur duren. Het grote verschil met WTP Junior is dat we bij WTP Professional niet volgens het niveau van de spelers werken maar wel per cyclus. Dit systeem is te vergelijken met het schoolsysteem aangezien alle deelnemers starten in cyclus 1 en pas naar de volgende cyclus mogen overgaan als ze de voetbaltechnieken van die cyclus beheersen. Alle spelers moeten daarom de 2 laatste trainingen deelnemen aan een examen om na te gaan of ze voldoen aan de technische voorwaarden om over te gaan.

 

We hanteren dit systeem sinds 2008 en kunnen u dan ook garanderen dat deze voetbalopleiding zijn vruchten zeker afwerpt. Wilt u ook dat uw zoon/dochter meer zelfvertrouwen krijgt, meer rust in zijn/haar spel kan brengen en daardoor meer plezier in voetbal heeft? Wacht dan niet langer om in te schrijven.

Bekijk ook onze WTP Professional locaties en het lidgeld.

Schrijf je nu in